Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject
Bilgisayar pahalı alet. Kimse artık masaüstü bilgisayar kullanmıyor ve bu kullandığımız dizüstü bilgisayarlar giderek daha kolay taşınabilir hale geldiği için, kaybolmalar ve çalınmalar daha da çok yaşanmaya başladı. Böyle şeylerin olması doğal cana geleceğine mala gelsin demek gerekli ama yine de alınabilecek bir önlem var. Bir çok kişi bilmiyor bahsetmek istedim.
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. adında bir web sitesi var. Bu siteye kayıt olup verdiği programı indirip bilgisayarınıza kuruyorsunuz. Bu yazılım bilgisayarınızda saklı olarak kalıyor. Bir gün bilgisayarın başına bir şey geldiğinde siteye gidip “bilgisayarım kayıp” diye işaretlediğiniz andan itibaren bilgisayarınız o an nerede olduğuna dair bilgiyi göndermeye başlıyor, siz de site üzerinden takip edebiliyorsunuz. Tek gönderdiği bilgi bu da değil, aktive olduğu andan itibaren arada bir webcam'den fotoğraf çekmek, masaüstü görüntüsü göndermek gibi özellikleri de var.
Bu özelliklerin çoğu ücretsiz, ama ben işte daha sık rapor almak istiyorum falan derseniz ücret alıyorlar sizden. Kaybolan laptop için verilebilecek bir ücret. Bir çok işletim sistemi ve cihaz destekleniyor indirip kurun bir an önce.
tumblr_inline_n07cliU3tO1qdjsvv.jpg
Ha bu arada bahsettiğim şeyleri yapabilmesi için cihazın internete bağlı olması gerekiyor. Cihaz kimin eline geçti ise internete bağlanması için yine biraz şanslı olmak gerek :)
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Sitemizde Bulunan Türkçe Dublaj Filmler ve Türkçe Programlar Torrentlerinin Hızı Yavaş Olması Nedeniyle Upload Edilmiş Şekilde Sunulmaktadır.

Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject indir, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject oyunu, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject download, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject crack, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject full indir, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject torrent, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject oyunu, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject oyunu Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject kimdir, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject izle, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject Apk indir, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject resimli anlatım, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject nasıl kurulur, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject programı, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject hatası, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject ne demek, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject hilesi, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject videosu, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject online izle, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject Bedava indir, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject Yükle, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject hakkında, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject nedir, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject Free indir, Kaybolan Laptopu Bulmak: PreyProject

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping