Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İkramın Böylesi
Adamın biri yabancı bir şehirde, bir evin kapısını çalarak bir ricada bulunur:
- Çok susadım ve buralarda su bulamadım. Lütfen bana bir bardak su verir misiniz?
Kapıyı açan çocuk, adamın yüzüne bakarak:
- İstersen ayran getireyim, der.
Adam bu teklifi memnuniyetle kabul ettikten sonra, çocuk bir çanak ayran getirir.
Adam ayranı içtikten sonra çocuk:
- İstersen daha getireyim, der.
- Zahmet olur yavrum.
- Hayır ne zahmeti. Zaten bu ayranın içine fare düştüğü için nasıl olsa dökecektik!
Bunun üzerine, adam iğrenerek elindeki ayran çanağını hiddetle yere atıp parçalayınca, çocuk feryadı koparır:
- Anneee, kapıdaki adam köpeğin çanağını kırdı...
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Sitemizde Bulunan Türkçe Dublaj Filmler ve Türkçe Programlar Torrentlerinin Hızı Yavaş Olması Nedeniyle Upload Edilmiş Şekilde Sunulmaktadır.

İkramın Böylesi indir, İkramın Böylesi oyunu, İkramın Böylesi download, İkramın Böylesi crack, İkramın Böylesi full indir, İkramın Böylesi torrent, İkramın Böylesi oyunu, İkramın Böylesi oyunu İkramın Böylesi kimdir, İkramın Böylesi izle, İkramın Böylesi Apk indir, İkramın Böylesi resimli anlatım, İkramın Böylesi nasıl kurulur, İkramın Böylesi programı, İkramın Böylesi hatası, İkramın Böylesi ne demek, İkramın Böylesi hilesi, İkramın Böylesi videosu, İkramın Böylesi online izle, İkramın Böylesi Bedava indir, İkramın Böylesi Yükle, İkramın Böylesi hakkında, İkramın Böylesi nedir, İkramın Böylesi Free indir, İkramın Böylesi

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping