Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adamına Göre Adam
İncili Çavuş, Osmanlı elçisi olarak Fransa Kralına gönderildiğinde, elbiselerinin bazı yerlerinde yama varmış. Kral, bunları görünce dayanamayıp:

- "Bana senden başka gönderecek adam bulamadılar mı?" diye sorunca, 

İncili Çavuş:

- "Türkler, adama göre adam gönderirler. Beni de sana göndermelerinin hikmeti bu olsa gerek." cevabını vermiş.
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Sitemizde Bulunan Türkçe Dublaj Filmler ve Türkçe Programlar Torrentlerinin Hızı Yavaş Olması Nedeniyle Upload Edilmiş Şekilde Sunulmaktadır.

Adamına Göre Adam indir, Adamına Göre Adam oyunu, Adamına Göre Adam download, Adamına Göre Adam crack, Adamına Göre Adam full indir, Adamına Göre Adam torrent, Adamına Göre Adam oyunu, Adamına Göre Adam oyunu Adamına Göre Adam kimdir, Adamına Göre Adam izle, Adamına Göre Adam Apk indir, Adamına Göre Adam resimli anlatım, Adamına Göre Adam nasıl kurulur, Adamına Göre Adam programı, Adamına Göre Adam hatası, Adamına Göre Adam ne demek, Adamına Göre Adam hilesi, Adamına Göre Adam videosu, Adamına Göre Adam online izle, Adamına Göre Adam Bedava indir, Adamına Göre Adam Yükle, Adamına Göre Adam hakkında, Adamına Göre Adam nedir, Adamına Göre Adam Free indir, Adamına Göre Adam

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping