Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli.
1 Aydır FPS sorunu çeken biri olarak uzun araştırmalardan sonra 60 fps yi görebildim.

Ve Size elimden geldiğince anlatmaya çalışıcam.

1.İlk olarak Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş sistem ayarları >  Gelişmiş > Performans > Ayarlar > En iyi performans için ayarla diyoruz ve çıkıyoruz.

Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

2.Denetim Masasına giriyoruz. Arama yerine güç yazıp güç seçeneklerine giriyoruz.Ve Yüksek performansı seçiyoruz.

3.Masaüstüne sağ tıklayıp Nvidia denetim masasına giriyoruz.Soldaki panelden 3D Ayarlarının yönetilmesine giriyoruz.

GENEL AYARLAR BÖYLE OLMASI GEREKİYOR

Ardından program ayarlarına geçiyoruz. Ekle kısmından H1Z1 i bulup ekliyoruz. Yüksek performanslı Nvdia işlemcisi diyoruz.

PROGRAM AYARLARI DA BÖYLE OLMASI GEREKİYOR.

PC Ayarlarımız tamam. Sıra H1Z1 Ayarlarında. 

4.C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\H1Z1 (Sizde sadece program files de olabilir) Yolunu takip ediyoruz . 

Ardından girdiğimiz klasör içinde bulunan Useroptions.ini dosyasını not defteriyle açıyoruz.

-----------------------------------------------------

[Display]

FullscreenRefresh=0

Maximized=0

FullscreenWidth=1366

FullscreenHeight=768

WindowedWidth=1024

WindowedHeight=768

Mode=Windowed

FullscreenMode=Fullscreen

Bu bölmede hiç bir şeye dokunmayın sadece "mode" yi windowed yaparsanız oyun pencere olarak açılır Alt + Enter tuşuyla tam ekran yapıp tekrar pencere yapabilirsiniz.

Diğer bölüme gelicek olursak

---------------------------------------------------

[Rendering]

EffectsQuality=0

TextureQuality=0

ShadowQuality=0

FloraQuality=0

RenderDistance=1500.000000

Gamma=0.000000

MaximumFPS=250

UseLod0a=0

Smoothing=0

VerticalFOV=55

AO=0

ModelQuality=1

FogShadowsEnable=0

LightingQuality=0

VSync=0

ParticleLOD=0

[Render distance sizden ne kadar birim uzağı göstersin. ayarıdır. 1500 olarak kullanıyorum ben bunun fpsye bir etkisi olmaz.

Dosyayı kaydettikden sonra sağ tıklayıp salt okunur yapmalısınız yoksa oyundan cıkıp gırdıgınızde otomatik olarak default ayarlarına dönecektir.

5.Bu ayarları yaptıkdan sonra oyuna giriş yapın ve settings kısmına girin.

Overall Quality ' ye dokunmayın

Pixel Quality high olucaktır . Bunu siz oyuna girdikden sonra duruma göre düşürebilirsiniz.

Vertical Fov - 55 standart

Ambient Occlusion - Tik varsa kaldırın.

Vsync - Tik varsa kaldırın .

Oyuna ilk girişte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Loading ekranında takılma felan olucaktır bekleyin oyuna girin . Sonralarda sıkıntı olmaz. Hepinize teşekkür ederim. İlk defa bir foruma konu açıyorum çektiğim sıkıntıyı siz de yaşamayın diye uzun oldu biraz ama hepsini anlatmam gerekliydi. Genede kasıyorsa Razer game booster vs. programları da kullanabilirsiniz. Kolay gelsin boll fraglar
Sitemizde Bulunan Türkçe Dublaj Filmler ve Türkçe Programlar Torrentlerinin Hızı Yavaş Olması Nedeniyle Upload Edilmiş Şekilde Sunulmaktadır.

H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. indir, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. oyunu, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. download, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. crack, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. full indir, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. torrent, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. oyunu, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. oyunu H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. kimdir, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. izle, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. Apk indir, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. resimli anlatım, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. nasıl kurulur, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. programı, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. hatası, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. ne demek, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. hilesi, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. videosu, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. online izle, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. Bedava indir, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. Yükle, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. hakkında, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. nedir, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli. Free indir, H1Z1 FPS SORUNU ÇÖZÜM (NVİDİA EKRAN KARTLARI İÇİN) Detaylı. Resimli.

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping