Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alımlar Devam Ediyor.
Forum için siz değerli üyeler'den seçilecek olan Paylaşım Moderatör olarak ekibimize katılacak.

Başvurularınızın Konu Başlığı " P.Mod Başvurum " Olması Zorunludur Aksi Takdirde Başvurunuz Ciddiye Alınmayacaktır.

Aşağıdaki formu doldurarak başvurunuzu yapınız.

Code:
Adı : 

Soyadı : 

Günlük Kaç Saat Aktifsiniz : 

Foruma Ne Tür Katkılarınız Olacak :

Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz :

* Başvurunuz için, forumda en az 350 mesaj'ınız gerekmektedir.

* Daha önceden forumda görev almış ekip arkadaşlarımız tekrar başvuru yapabilirler. 

* Hiçbir şekilde ''ben admin olmak istiyorum'' gerekçesiyle başvuru yapılmaması rica olunur. 

* Forumdaki etkinliğinize ,katılımınıza,başarınıza göre rütbenizi yükselteceğinizi hatırlatırız.

* Her başvuru itina ile kontrol edilecek ve duruma göre değerlendirilecektir.

* Forum ekibine katılan arkadaşlar her gün içeriği zengin konular açmakla görevli olacaklardır. 

* Forumda üyelerin isteklerine , destek taleplerine ''profesyonelce'' hizmet verecek ve kalitesini daima arttıracaktır
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Sitemizde Bulunan Türkçe Dublaj Filmler ve Türkçe Programlar Torrentlerinin Hızı Yavaş Olması Nedeniyle Upload Edilmiş Şekilde Sunulmaktadır.

Alımlar Devam Ediyor. indir, Alımlar Devam Ediyor. oyunu, Alımlar Devam Ediyor. download, Alımlar Devam Ediyor. crack, Alımlar Devam Ediyor. full indir, Alımlar Devam Ediyor. torrent, Alımlar Devam Ediyor. oyunu, Alımlar Devam Ediyor. oyunu Alımlar Devam Ediyor. kimdir, Alımlar Devam Ediyor. izle, Alımlar Devam Ediyor. Apk indir, Alımlar Devam Ediyor. resimli anlatım, Alımlar Devam Ediyor. nasıl kurulur, Alımlar Devam Ediyor. programı, Alımlar Devam Ediyor. hatası, Alımlar Devam Ediyor. ne demek, Alımlar Devam Ediyor. hilesi, Alımlar Devam Ediyor. videosu, Alımlar Devam Ediyor. online izle, Alımlar Devam Ediyor. Bedava indir, Alımlar Devam Ediyor. Yükle, Alımlar Devam Ediyor. hakkında, Alımlar Devam Ediyor. nedir, Alımlar Devam Ediyor. Free indir, Alımlar Devam Ediyor.

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping