Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WordPress Multisite Kurulumu
WordPress Multisite Kurulumu
Adım 1 : WordPress Kurulumunu Yapın

Adım 2 : Kodları Yerleştirin
FTP adresinize bağlanarak WordPress‘ in kurulu olduğu dizindeki “wp-config” dosyasını açın. “/* Hepsi bu kadar. Mutlu bloglamalar! */” yazan satırı bulun. O satırın hemen üstüne aşağıdaki kodu yerleştirin.

/* Multisite */
define( 'WP_ALLOW_MULTISITE', true );
Adım 3 : WordPress Ayarlarını Yapın
Kodu yapıştırdıktan sonra WordPress admin panelinize giriş yapıp yan menüden “Araçlar > Ağ Ayarı” na tıklayın.

wpmu1.jpg

Ağ ayarına tıkladıktan sonra karşımıza gelen sayfada WordPress Multisite oluşturacağınız sitelerin yapısını alt alan adı(subdomain) veya alt dizin olarak seçmemizi istiyor. Bu sayfada siz nasıl olmasını istiyorsanız onu seçiyorsunuz.

wpmu2.jpg

Seçtikten sonra orada çıkan yönergeleri aynen uyguluyoruz. (Değişiklik yaptığınız dosyasının yedeğini almayı unutmayın herhangi bir hata ile karşılaşırsanız geri yükleyebilirsiniz.)

wpmu3-1.jpg

Eğer subdomain(alt etki alanı)i işaretlediyseniz aşağıdaki gibi hata alacaksınız. Bunun için hosting panelinizden “Alt Etki Alanları” kısmına giderek ” * ” (tırnaklar olmadan) adında bir subdomain oluşturuyoruz. Oluştururken “Belge Kök Dizini” kısmını sitenizde WordPress’ in kurulu olduğu dizini seçiyoruz.

wpmu5.jpg

wpmu4.jpg

Kurulum Tamamlandı. Tüm bunları eksiksiz yaptıysanız tekrar WordPress admin panelinize girerek WordPress Multisite‘ yi kullanmaya başlayabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Sitemizde Bulunan Türkçe Dublaj Filmler ve Türkçe Programlar Torrentlerinin Hızı Yavaş Olması Nedeniyle Upload Edilmiş Şekilde Sunulmaktadır.

WordPress Multisite Kurulumu indir, WordPress Multisite Kurulumu oyunu, WordPress Multisite Kurulumu download, WordPress Multisite Kurulumu crack, WordPress Multisite Kurulumu full indir, WordPress Multisite Kurulumu torrent, WordPress Multisite Kurulumu oyunu, WordPress Multisite Kurulumu oyunu WordPress Multisite Kurulumu kimdir, WordPress Multisite Kurulumu izle, WordPress Multisite Kurulumu Apk indir, WordPress Multisite Kurulumu resimli anlatım, WordPress Multisite Kurulumu nasıl kurulur, WordPress Multisite Kurulumu programı, WordPress Multisite Kurulumu hatası, WordPress Multisite Kurulumu ne demek, WordPress Multisite Kurulumu hilesi, WordPress Multisite Kurulumu videosu, WordPress Multisite Kurulumu online izle, WordPress Multisite Kurulumu Bedava indir, WordPress Multisite Kurulumu Yükle, WordPress Multisite Kurulumu hakkında, WordPress Multisite Kurulumu nedir, WordPress Multisite Kurulumu Free indir, WordPress Multisite Kurulumu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping