Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017
Selam Arkadaşlar Şimdi Sizlere Adil Kullanım Kotası Kaldırmayı Göstereceğim !
Programsız "MTU"Suz.

İşlemi Yapmadan Önceki Hız:
PPLVRd.jpg

İşlemi Yaptıktan Sonraki Hız:
7M0LOL.jpg

Yazılı Anlatım:
-Koding.com Adlı Siteye Girip Üye Oluyoruz Sonra Üye Girişi Yapıyoruz.
-Terminal Yazan Yere İlk Alttaki Kodu Yapıştırıp Enter Yapıyoruz.
Code:
wget https://raw.github.com/viljoviitanen/setup-simple-pptp-vpn/master/setup.sh

-Bunun İşlemi Bittikten Sonra Alttaki Kodu Kopyalayıp Yapıştırıyoz.
Code:
sudo sh setup.sh

• En Son Altta Gördüğünüz Gibi Vpn Adı Ve Vpn Şifresi Ve Vpn İp Adresi Verecektir.
pBZDZr.jpg

• Bundan Sonra Bilgisayar Arama Yerine Vpn Yazıp Vpn Ekranımızı Getiriyoruz.
A5RbBv.jpg

• Daha Sonra Sitede Verilen İp Adresini Aşşağıdaki Resimdeki Gibi Vpn Ekliyorsunuz.
Vvq7kv.jpg

• Daha Sonra Vpn Bağlanıcağız Sitede Verilen Kullanıcı Adı Ve Şifreyi Aşağıdaki Gibi Yapın.
28XlLE.jpg
  • Ve AKK Kalktı!

Anlamıyanlar İçin Videolu Anlatım:

-Konu Sabite Alınırsa Sevinirim Çok Uğraştım Bunun İçin.
-Bedava Vpn Kurduğum İçin 6-7 Çıktı Siz Ubuntuyu Paralı Alırsanız Şöyle En Hızlısından Dahada Hızlanır İnternet.
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Sitemizde Bulunan Türkçe Dublaj Filmler ve Türkçe Programlar Torrentlerinin Hızı Yavaş Olması Nedeniyle Upload Edilmiş Şekilde Sunulmaktadır.

[AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 indir, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 oyunu, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 download, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 crack, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 full indir, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 torrent, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 oyunu, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 oyunu [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 kimdir, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 izle, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 Apk indir, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 resimli anlatım, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 nasıl kurulur, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 programı, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 hatası, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 ne demek, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 hilesi, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 videosu, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 online izle, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 Bedava indir, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 Yükle, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 hakkında, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 nedir, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017 Free indir, [AKK] Adil Kullanım Kotası Kaldırma 2017

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping