Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans
1. adım: Aşağıda ki kodu kullandığınız işletim sisteminde ki hosts dosyasına ekleyin.

-> Linux: /etc/hostsInvalid Video ID.
-> Windows: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

Code:
127.0.0.1 accounting.teamspeak.com
127.0.0.1 backupaccounting.teamspeak.[yt]com[/yt]
127.0.0.1 ipcheck.teamspeak.com

2. adım: Size gerekli olan paketi verdiğim bağlantıdan indirin.
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

3. adım: ZIP dosyasını arşivden çıkartın.

4. adım: Artık hazırsınız, emülatörü başlatmak için aşağıda ki kodları kullanın.
Code:
./ts3server_startscript.sh start
./AccountingServerEmulator-Linux

Not: Eğer eski dosyaları kaldırmadan bu işlemi yapmak istiyorsan, "license.txt" ve "ts3server.sqlitedb" dosyasını sunucuna kopyalayıp değiştirmelisin.
Sitemizde Bulunan Türkçe Dublaj Filmler ve Türkçe Programlar Torrentlerinin Hızı Yavaş Olması Nedeniyle Upload Edilmiş Şekilde Sunulmaktadır.

TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans indir, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans oyunu, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans download, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans crack, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans full indir, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans torrent, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans oyunu, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans oyunu TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans kimdir, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans izle, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans Apk indir, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans resimli anlatım, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans nasıl kurulur, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans programı, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans hatası, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans ne demek, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans hilesi, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans videosu, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans online izle, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans Bedava indir, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans Yükle, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans hakkında, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans nedir, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans Free indir, TeamSpeak Server Crack [3.0.13.4] + Kurulum + Lisans

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping