Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clash Of Clans Hilesi xModGames
Bu xModGames isimli uygulama sayesinde Clash Of Clans dahil çoğu Android ve İos oyununda hile yapabilirsiniz ancak ben Clash Of Clans'a uygun anlatımı yapıyorum ancak bu hileyi yapmak için root'a ihtiyacınız vardır.

ayrac7.png

Clash Of Clans isimli oyunda bu hile ile saldırı yaparken tek tek köyleri aramanıza gerek yoktur. Direk hileye istediğiniz ayarları yapıyorsunuz o size aradığınız köyü bulup saldırtıyor.

ayrac7.png

Android'te Hileyi Yapmak İçin İlk Olarak Telefonunuzu Root'lamanız ve Sonra Konunun En Altından Hile'yi İndirip Telefona Kurmanız Gerekmekte.

ayrac7.png

xModGames'i Kurduktan Sonra Uygulamayı Açıyoruz ve alttan Mod bölümüne gelip Clash Of Clans'ı seçiyoruz

77e460545f.png

ayrac7.png

Açılan yerde yine alt kısımda Update Mod diye bir buton çıkacak ona basacaksınız ve hile modunu indirecek.

674b9f49c0.png

ayrac7.png

Mod Yükledikten Sonra O Sekmeden Geri Gelip Alt Kısımdan My Game Bölümüne Geleceksiniz ve Clash Of Clans'sın yanındaki Launch'a basarak oyuna gireceksiniz.

1e3ae179c1.png

ayrac7.png

Oyun açıldığında yanda bir yerde yuvarlak içinde X işareti olur ona basıp Hile menüsünü açıcaksınız.

d79fa281f5.png

ayrac7.png

Açılan Menü'den İstediğiniz Ayarları yapıp Menünün Sol üst tarafındaki X'e basıp menüyü kapatacaksınız ve normal saldırı yerine gireceksiniz ve Hile sizin yerinize otomatik olarak aradığınız köy binasına gelecek ve saldırmanız için o köyde duracak

ddc86d9264.png

ayrac7.png

Menü'deki Ayarların Anlamları:

Gold More Than : Saldıracağınız Köyden Gelecek Minimum Altın Miktarı
Elixir More Than : Saldıracağınız Köyden Gelecek Minimum İksir Miktarı
Dark Elixir Mote Than : Saldıracağınız Köyden Gelecek Minimum Kara İksir Miktarı
Get Trophy More Than : Saldırılan Kişinin Kupası Ne Kadar Olsun.
Max Town Hall level : Saldırılacak Köyün Köy Bina Seviyesinin Ne Kadar Olacağı
Meet All The Conditions : Saldırılacak Köyün Tüm Koşullara Uygun Olup Olmayacağı Belirlenir.
Search Switch : Otomatik Aramayı Aktif Edersiniz Saldıracağınız Zaman Mutlaka On yapın
Keep Active : Anlamını Bilmiyorum Ama Bende Aktif :D
Sandbox Attack : Sanal Saldırı Simulatörü Yani Onu Aktif Ederseniz Birisinin Köyünü Gözetlediğinizde Saldırabilirsiniz Ama İşlemez
Sound Switch : Aranılan Köy Bulunduğunda Sesli Uyarı Verir

ayrac7.png

Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

Hile Hakkında Sormak İstediğiniz Veya Yapamadığınız Bir Şey Olursa Konu Altından Yorum Olarak Sorarsanız Cevaplarım Gerek Duymadım Ama Çok İstek Olursa Videolu Anlatım Çekebilirim.
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Sitemizde Bulunan Türkçe Dublaj Filmler ve Türkçe Programlar Torrentlerinin Hızı Yavaş Olması Nedeniyle Upload Edilmiş Şekilde Sunulmaktadır.

Clash Of Clans Hilesi xModGames indir, Clash Of Clans Hilesi xModGames oyunu, Clash Of Clans Hilesi xModGames download, Clash Of Clans Hilesi xModGames crack, Clash Of Clans Hilesi xModGames full indir, Clash Of Clans Hilesi xModGames torrent, Clash Of Clans Hilesi xModGames oyunu, Clash Of Clans Hilesi xModGames oyunu Clash Of Clans Hilesi xModGames kimdir, Clash Of Clans Hilesi xModGames izle, Clash Of Clans Hilesi xModGames Apk indir, Clash Of Clans Hilesi xModGames resimli anlatım, Clash Of Clans Hilesi xModGames nasıl kurulur, Clash Of Clans Hilesi xModGames programı, Clash Of Clans Hilesi xModGames hatası, Clash Of Clans Hilesi xModGames ne demek, Clash Of Clans Hilesi xModGames hilesi, Clash Of Clans Hilesi xModGames videosu, Clash Of Clans Hilesi xModGames online izle, Clash Of Clans Hilesi xModGames Bedava indir, Clash Of Clans Hilesi xModGames Yükle, Clash Of Clans Hilesi xModGames hakkında, Clash Of Clans Hilesi xModGames nedir, Clash Of Clans Hilesi xModGames Free indir, Clash Of Clans Hilesi xModGames

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping