08-21-2016, 02:39 PM
Eskiden evden eve pencereden dışarıya böyle bağıra bağıra konuşurduk. Balkondan balkona konuşmalar, uzaktakine bağırmalar vs. Şimdilerde teknoloji ile bir çok iletişim kanalları gelişmesiyle bu eskiye ait davranışlar teknolojik hale gelmeye başladı.
Playstore da yer alan Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. ise bu konuda teknolojik bir mahalli konuşma uygulaması olarak yardımcı oluyor. Gossapp’in amacı bulunduğunuz konumda belirli alan içerisinde, bildirim yapmak veya bildirimleri alarak iletişime geçmek.
Örneğin bir işletmeniz var. İşletmenizde yeni bir şey olduğunda indirim vs. olduğunda kapıya pencereye kağıt asarsınız veya branda yaptırırsınız. Bu işlemi gossapp ile teknolojik yapmış oluyorsunuz. Uygulamayı kullananlar, o alan içinde sizin bildirimini yaptığınız iletiyi görebiliyor ve cevaplayabiliyor.
İşte şu ürün bu kadar indirim oldu fiyatı bu dediğinizde, ona yakın kişilere bildirim gidiyor. Eğer ben uzakta da buna ulaşmak isterim dersen kayıtlı alanlara ekleyerek uzakta da yine takip etme imkanın oluyor.

Uygulamanın güzel yönü bana göre whatsapp gibi grubu sadece herkese açık olarak yapması. Bu sayede diyelim çok kısa sürede bir topluluk oluştu ve yönetilmesi lazım hemen bu uygulama yardımcı olacaktır.
Aynı şekilde sizlerde bildirim yaparak insanlara haber verebilirsiniz. Satılık bisikletim var almak isteyen iletişime geçsin bakkalın olduğu binadayım diye bir bildirim ile de insanları haberdar edebilirsiniz.
Uygulama basit ama geliştirmeye açık olması ileride daha da farklı özellikler katabilir. Bir dedikodu, etkinlik gibi Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. cihazı gibi teknolojik bir uygulama olmuş.
Ben beğendim sizlerde beğenip kullanacağınızı düşünüyorum