07-04-2014, 06:12 PM
Mecidiyeköy arçelik servisimiz
Bunu beklemiyordum işte Arçelik buz dolabım aniden bozuldu. Hiç ummadığım bir anda. Hemen sonra Arçelik Servisini aradım. Servis arabası kapıya yanaştı. Kendimi anlatmadan olmaz sanırım.
2 seneden bu yana Kozyatağı' nda oturuyorum. Ustalar Ümraniye' den yol aldılar, en sonunda buyurdular. Gelen arkadaşlar çamaşır makinemi fişe takıp sorunu çözmeye uğraştılar. Neyse sorunu buldular. Olmadı sorunun evimizde giderilemediği ve çamaşır makinesinin teknik servise gitmesi gerektiğini söylediler.
Onayladım, söküp götürdüler tabi olarak ve tamir edip getirdiler. Fikirtepe' de ve diğer semtlerdeki Arçelik servis ustaları mumtazam çalıştılar, bende hayret ettim. Şunu söylemek istiyorum çok paranız yoksa, yetkili servise para yetiremiyorsanız, Üsküdar' da teknisyenlere makinenizi yaptırmaktan çekinmeyin, akıllıca davranın.
http://www.pinterest.com/search/pins/?q=refrigerator%20
Hoşuma gidiyor, artık tecrübe sahibiyim, para benim param. Ben interneti kullanırım adamım. Her zaman internete başvururum. İstenmeyen zamanlarda aldığım ürünün hataları olabiliyor, bir çok marka Mecidiyeköy arçelik servisimiz gibi denemelerden geçirmeden ürünlerini insanlara sunabiliyor ve haliyle müşterilerini mağdur edebiliyorlar. Ne yapayım, mağdur olmamak için etraflıca araştırıyorum, olması gerekende bu? İsteyen benim pimpirikli bir adam olduğumu düşünebilir, beni pek ilgilendirmiyor. İnce eleyip sık dokumakta ne sakınca var.
Yararlı olmuşumdur umarım. Bizi takip etmeye devam edin.
Benzer Konular
Çamaşır makinesi Servisi izlenimlerim?
Kima servisi klima ile ilgili tüm sorunlara en hızlı şekilde cevap vermekte ve teknik anlamda klimanız için gerekli olan her tür ihtiyaç ve acil yardım hizmetleri en sağlıklı ve kaliteli biçimde sağlamaktadır. Klima servisi klimanız için aradığınız tüm teknik hizmetleri en kısa sürede klimanıza en iyi şekilde vererek üstün bir hizmet sağlamaktadır. Klima teknik servisi klimanızı yerinde detaylı olarak inceleyip üst düzeyde bir kalitede hizmet vermektedir. Klima servisinde klimanız klima alanında deneyimli ve uzman kişilerden en iyi klima teknik ihtiyaç hizmetlerini alır.
Klima servisi klima alanında deneyimli ve uzman bir ekibe sahip olarak en kaliteli ve en sağlam klima teknik hizmetlerini size hızlı bir şekilde profesyonel bir hizmetle sağlamaktadır. Güvenilir bir servisten kaliteli bir hizmet için, klima servisi hizmetlerinin en güvenilir ve en sağlıklı olanı klima servisi tarafından, tüm klima kullanıcılarına profesyonel bir hizmet ile en iyi kalitede ve en hızlı şekilde verilmektedir. Klima alanında yaptığımız hizmetler ve profesyonel çalışmalarımız ile hizmet sektöründe klima servis hizmetlerini kaliteli ve güvenilir bir servis statüsü ile hizmet vermekteyiz.
Klima servisi, her yıl mutlaka yapılması gereken klima bakım işlemini, yerinde detaylı olarak analiz etmekte tüm kısımlarını tek tek inceleyerek derinlemesine sağlam ve kalıcı bir bakım çalışması yapmaktadır. Klima bakım işlemi klimanız için arıza yapmaması ve klimanızın kalitesinin sürekliliği bakımından ihmal edilmeden düzenli olarak yapılması gereken bir işlemdir. Klima sevisi klima bakım işlemini üstün bir kalite ile klimanıza yansıtarak yapmaktadır.
Kaynak: Doğalgaz baca temizleme raporu [/b]
Bunu beklemiyordum işte Arçelik buz dolabım aniden bozuldu. Hiç ummadığım bir anda. Hemen sonra Arçelik Servisini aradım. Servis arabası kapıya yanaştı. Kendimi anlatmadan olmaz sanırım.
2 seneden bu yana Kozyatağı' nda oturuyorum. Ustalar Ümraniye' den yol aldılar, en sonunda buyurdular. Gelen arkadaşlar çamaşır makinemi fişe takıp sorunu çözmeye uğraştılar. Neyse sorunu buldular. Olmadı sorunun evimizde giderilemediği ve çamaşır makinesinin teknik servise gitmesi gerektiğini söylediler.
Onayladım, söküp götürdüler tabi olarak ve tamir edip getirdiler. Fikirtepe' de ve diğer semtlerdeki Arçelik servis ustaları mumtazam çalıştılar, bende hayret ettim. Şunu söylemek istiyorum çok paranız yoksa, yetkili servise para yetiremiyorsanız, Üsküdar' da teknisyenlere makinenizi yaptırmaktan çekinmeyin, akıllıca davranın.
http://www.pinterest.com/search/pins/?q=refrigerator%20
Hoşuma gidiyor, artık tecrübe sahibiyim, para benim param. Ben interneti kullanırım adamım. Her zaman internete başvururum. İstenmeyen zamanlarda aldığım ürünün hataları olabiliyor, bir çok marka Mecidiyeköy arçelik servisimiz gibi denemelerden geçirmeden ürünlerini insanlara sunabiliyor ve haliyle müşterilerini mağdur edebiliyorlar. Ne yapayım, mağdur olmamak için etraflıca araştırıyorum, olması gerekende bu? İsteyen benim pimpirikli bir adam olduğumu düşünebilir, beni pek ilgilendirmiyor. İnce eleyip sık dokumakta ne sakınca var.
Yararlı olmuşumdur umarım. Bizi takip etmeye devam edin.