Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü !
1 ; Bilgisayarım > Yerel Disk © > Program Files (x86) > Common Files > BattlEye 

Buradan > BEService_h1z1 dosyasını silin ve oyuna tekrardan giriş yapın.

Klasörü boş olan arkadaşlar içinde upload yaptım buyrun ; Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

2 ; Denetim Masası > Hizmetler > BattlEye Service > Durdurun ve tekrar başlatın.

3 ; Denetim Masası > Hizmetler > BattlEye Service > Sağ Tık > Özellikler > Başlangıç türü > Otomatik

Son olarak virüs programını  ve güvenlik duvarını kontrol edin.

İyi oyunlar
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Sitemizde Bulunan Türkçe Dublaj Filmler ve Türkçe Programlar Torrentlerinin Hızı Yavaş Olması Nedeniyle Upload Edilmiş Şekilde Sunulmaktadır.

H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! indir, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! oyunu, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! download, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! crack, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! full indir, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! torrent, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! oyunu, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! oyunu H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! kimdir, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! izle, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! Apk indir, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! resimli anlatım, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! nasıl kurulur, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! programı, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! hatası, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! ne demek, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! hilesi, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! videosu, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! online izle, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! Bedava indir, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! Yükle, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! hakkında, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! nedir, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü ! Free indir, H1Z1 BattlEye Sorunu Çözümü !

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping